AgroSecure Community

Het AgroSecure product focust op het opsporen van cyberrisico’s middels de cyberweerbaarheidsscan en risk assessments die zich specifiek voordoen in de agrarische sector. Deze in-depth oplossing richt zich op de huidige stand van cyberrisico’s en weet via automatische alerts boeren op tijd te waarschuwen. 


Start vandaag en wordt actief onderdeel van de community

AgroSecure is een product van Clappform .

Clappform is een data-analyse bedrijf actief in verschillende industrieën, die bedrijven in staat stelt Artificial Intelligence in te zetten binnen hen dagelijkse werkzaamheden. 

Het platform biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die de agrarische sector nodig heeft, met elk zijn eigen spelers en digitalisering tempo. Real-time inzichten in de cyberrisico’s worden via het cloud-based platform weergegeven.

Schrijf je in via onderstaand formulier

*

Kom in contact met een van onze experts

Wybren Terpstra

Wybren is een echte IT expert op het vlak van netwerk en security infrastructuur. Hij kon eerder Linux dan praten zeggen zijn collega's vaak. Daarnaast heeft Wybren veel affiniteit met de agrarische sector. Hij komt zelf uit een boerengezin. Hierdoor heeft hij in de buurt al menig boer geholpen met de IT infrastructuur. 

Diego Tolen

Diego is al zijn hele leven actief in de IT sector. Vanaf jongs af aan is hij gefacineerd door computers. Na een aantal succesvolle jaren bij een groot IT consultant waarbij hij meerdere projecten heeft gedaan. Van AI registers opzetten tot het instellen van risk management beheersdoelstellingen. Hij heeft veel expertise met risk management en data analyses.  

AgroSecure is het platform om de cyberweerbaarheid onder boeren in Nederland te vergroten. 

Social

Copyright 2022 AgroSecure - onderdeel van Clappform B.V.