Over ons

Het AgroSecure product focust op het opsporen van cyberrisico’s middels de cyberweerbaarheidsscan en risk assessments die zich specifiek voordoen in de agrarische sector. Deze in-depth oplossing richt zich op de huidige stand van cyberrisico’s en weet via automatische alerts boeren op tijd te waarschuwen. 


Clappform 

AgroSecure is een product van Clappform .

Clappform is een data-analyse bedrijf actief in verschillende industrieën, die bedrijven in staat stelt Artificial Intelligence in te zetten binnen hen dagelijkse werkzaamheden. Het platform biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die de agrarische sector nodig heeft, met elk zijn eigen spelers en digitalisering tempo. Real-time inzichten in de cyberrisico’s worden via het cloud-based platform weergegeven. 

Betrokken partijen

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit werkt aan duurzaam voedsel, waardevolle natuur en een vitaal platteland. Voor de huidige en toekomstige generaties. Het ministerie werkt aan gezonde natuur binnen natuurgebieden, op het platteland en in grote wateren, maar juist ook in steden.

MKB Cyber Campus

De MKB Cyber Campus is de plek waar het bedrijfsleven, onderwijs, overheden en het Digital Trust Center samen bouwen aan de digitale weerbaarheid voor het MKB. 

Digital Trust Center (DTC)

Het Digital Trust Center (DTC) helpt verschillende organisaties met advies en tools om veilig digitaal te ondernemen. Digitalisering is een belangrijk onderdeel in het ondernemersklimaat van Nederland. Een randvoorwaarde is dat ondernemers digitaal weerbaar zijn en hun digitale veiligheid op orde hebben. 

Agenda 

Juni 2022: AgroConnect Zomerfestival

Over o.a. de toepassing van wireless monitoring systemen voor de humane sector en de dierlijke sector en over noodzakelijke aanscherpingen van de Code of Conduct voor het gebruik van boeren-data door derden. 

September 2022: Start Startup in Residence Programma


In samenwerking met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een onderzoek naar de cyberrisico's en digitale kwetsbaarheden bij boeren, telers en tuinders.

November 2022: AgroConnect winterfestival

In het teken van het delen van data en de datauitwisseling in Nederlandse agri- & foodsector.

AgroSecure is het platform om de cyberweerbaarheid onder boeren in Nederland te vergroten. 

Social

Copyright 2022 AgroSecure - onderdeel van Clappform B.V.